Shop Multi-Buy Offers
  get set for a stylish staycation!
  Free delivery on orders over £40
  28 Day Returns Policy

Monthly Archives: February 2017

  1. Brain Tease Tuesday Week 26

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/9/b/9b67845a2200ffd39253260d03da443a.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    What four letter word can be written forward, backward or upside down, and can still be read from left to right?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    NOON


    You can play along on Facebook, Twitter
    Read more »
  2. Brain Tease Tuesday Week 25

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/b/c/bc02ef218d1cccc511ae430683f9a5e2.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    When asked how old she was, Suzie replied "In two years I will be twice as old as I was five years ago". How old is she?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    Twelve.


    You can play along on Facebook, Twitter
    Read more »
  3. Brain Tease Tuesday Week 24

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/0/c/0c6d493260fff7e10271ec303cb37ea0.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    You are in a race and you overtake the person who is in second place. What is your position now?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    You are in second place since you overtook the second runner and took their place!


    You can play along on Facebook,
    Read more »
  4. Brain Tease Tuesday Week 23

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/5/6/562cd70e640472c94efc35fcab3d1333.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    Phil asks Stan when his birthday is. Stan replies that he was 32 the day before yesterday and next year he'll be 35. When is his birthday and how is that possible?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    Phil is asking Stan on January 1st, Stan was 32 two days before and turned 33 on December 31st. This year on December 31st Stan will turn 34, so next year he'll be 35.


    You can play along on
    Read more »
  5. Brain Tease Tuesday Week 22

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/9/2/92b58b9b6fee24cfaaca42ec166b5c00.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    I’m tall when I’m young and I’m short when I’m old. What am I?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    A Candle.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
  6. Brain Tease Tuesday Week 21

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/b/8/b8dc12b290d25e434274aba3ab2031d1.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    Rearrange the letters of 'HOTEL SUITE' to give a ten letter word... What is it?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    Silhouette.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
  7. Brain Tease Tuesday Week 20

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/c/0/c016583854183e817d28c3a8331a6437.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    What disappears the moment you say its name?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    Silence.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
  8. Brain Tease Tuesday Week 19

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/3/3/331ae330090f692744fe0635a96ebb13.jpg

    Did you manage to work out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    What can travel around the world while staying in a corner?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    A stamp.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
  9. Brain Tease Tuesday Week 18

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/5/7/5788a07bfa1ce1b12b0050b9eb85fc64.jpg

    Have you worked out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    What goes up and down, but still remains in the same place?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    Stairs.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
  10. Brain Tease Tuesday Week 17

    /magpleasure/mpblog/list_thumbnail_file/a/3/a31829994819057344ad2d63165864ae.jpg

    Have you worked out this weeks brain teaser on our Facebook page?

    This weeks brainteaser asked:

    What occurs twice in a week, once in a year but never in a day?


    Scroll down for the answer















    The answer:

    The letter E.


    You can play along on Facebook, Twitter and
    Read more »
Double TWO Reviews with ekomi.co.uk